El RACC a la xarxa
NOVETATS
ALS MITJANS ONLINE
Una revista digital mensual, un blog, una oficina virtual, Twitter i Facebook. El RACC està més a prop teu a la xarxa perquè tinguis totes les nostres novetats a cop de ratolí i aconsegueixis una atenció més ràpida en les gestions.

Oficina Virtual del RACC

Dubtes? Responem a la xarxa
El RACC pone a tu disposición una Oficina RACC a Twitter(@RACCoficina) i Facebook (RACCoficinavirtual) per fer consultes i gestions. Més ràpid, impossible.
RACC Oficina Virtual
@RACCoficina “He trobat un intermitent del cotxe trencat, la meva assegurança RACC ho cobreix?” Consultem la teva pòlissa i et donem resposta al moment.
RACC Oficina Virtual
@RACCoficina #Bondia a tothom! Si teniu algun dubte o gestió pendent amb @ClubRACC podeu resoldre-ho a la vostra @RACCoficina Virtual de 9 a 18 h.
RACC Oficina Virtual
Si no t’ha arribat la targeta RACC Master o tens qualsevol incidència, fes-nos-ho saber! Ho resoldrem virtualment en menys d’una hora.
RACC Oficina Virtual
@RACCoficina La protecció del RACC de què tu ja gaudeixes, ara de franc per als teus #fills. Pots demanar-ho en línia a
http://bit.ly/GQKml3

Club RACC,
a Twitter i Facebook
Busca’ns a Twitter (@ClubRACC) i Facebook (clubRACC) i gaudeix de les experiències RACC. Vols compartir els teus #MomentsClau? Saps quins avantatges tens com a soci?
blog.racc.cat
Sorpresa!, una serp
en el motor!
Se la van trobar els mecànics del RACC en una assistència, ho vam explicar en el nostre blog i va ser el post més vist de l’any passat.
Benvingut a les entranyes del RACC. T’expliquem tot el que sabem de seguretat, cotxes i motos, viatges, curiositats… amb vídeos i fotos tan espectaculars com la de la serp.
Però n’hi ha més..
Entra-hi!
magazine.racc.cat
3 dispositius digitals, 2 idiomes, 1 revista
L’entrevista al soci RACC Jordi Roca a RACC Magazine # 3 va ser un èxit. El responsable de postres al Celler de Can Roca ens va “confessar” una recepta de maduixes digna d’un dels millors restaurants del món.
Cada mes
gratis al teu PC,
tablet i mòbil.
Veure números
anteriors