Mag Lari
MÀGIA, HUMOR
I ELEGÀNCIA
El soci RACC Josep Maria Lari (Mag Lari) jugava a fer de mag des de petit.
De reunir a la família després de sopar i serrar per la meitat el seu Geyperman, a Premi Nacional de Magia Còmica i a dur el seu humor per tot el món.
Diu que una superproducció màgica com el seu últim espectacle ‘Splenda’ no s’havia vist mai al nostre país: dansa, música, caixes enormes, molts ajudants, exhibició de llums... i el mite de Michael Jackson.

Per Verònica Garcia Brao
Fotos de José Irun

JUGAVA A FER DE MAG


"Recordo que convocava a tota la família desprès de sopar i els feia funcions... Tallava per la meitat un Geyperman, l’agafava amb els dits com si estigués sencer, el ficava dins d’una capsa de sabates i li treia el cap i després els peus. I desprès, el tornava a agafar sencer".
De gira segurs
A SUÏSSA AMB COTXE...
I AMB EL RACC!
El Mag Lari diu que li encanta conduir i que per la seva professió fa molts quilòmetres a l’any. Les gires són una aventura on moltes vegades tenir el carnet del RACC ha estat indispensable. No et perdis com ho agraeix.
Primer cotxe
«Un Opel Corsa molt antic. El vaig agafar per actuar a Suïssa i tothom creia que no hi arribaríem».
A mig camí de Suïssa
«Se'ns va trencar la corretja de distribució en un peatge de França... i el Corsa no ens arrencava!»
L’ajuda del RACC
«El RACC ens va assistir i, gràcies a aquesta ajuda, vam poder arribar a temps a Suïssa per actuar».
Sempre acompanyats
«Furgoneta, camió... sort que no estic sol. Si tens un problema a la carretera, perilla l’espectacle!»
Fes clic sobre les cartes
per conèixer més sobre Mag Lari
MÉS ESCENARI,
MÉS PÚBLIC.
MÉS ESPECTACLE
SUPERPRODUCCIÓ MÀGICA
Els espectacles de Mag Lari han crescut.
En màgia, humor, elegància i també espectacularitat. La carrera d’aquest il·lusionista ha pujat una escala i quan més esglaons puges, més possibilitats: teatres grans, més públic, recursos inimaginables fa anys... Esplendor artístic a l’abast de pocs. Com al seu últim espectacle ‘Splenda’.
Només màgia?
Molt més! Dansa, música, grans caixes, ajudants, disseny de so i llum... Vull espectacles rics, posant-hi tota la llenya al foc.

Què vol dir Splenda?
Desprèn significat d’esplendor i magnífic. M’agradava la paraula i a més apareix en una cançó del Michael Jackson, ens quadrava.

Treball en equip?
Molt millor. Et coneixes des dels assaigs durant mesos, i amb bon ambient l’espectacle guanya. Estic molt content del meu equip.

És important reciclar-se?
Sí, però sense ruptures, hi ha un estil que el teu públic espera. La gent vol que facis les coses com sempre, sense repetir trucs.