Twitter Club RACC Facebook Club RACC
CAT | ESP

emprenedors racc

Projectes per fer-nos la vida millor

Revista RACC - Emprenedors RACC

Ets soci emprenedor? Aquesta és la teva secció!
Escriu a participa@racc.es i explica'ns el teu projecte.
Publicarem el teu testimoni a les revistes i a les xarxes socials del RACC.

LUIS ROS
Revisor de seguretat
trsi.es / tiendaonlinetrsi.es
SERGI FUSTER
Arquitectura
arqteria.com
SALVA LÓPEZ
Ibook multimèdia
rockynegocios.com
MONTSERRAT IZQUIERDO
Busques feina?
femfeina.ca
Els #EmprenedorsRACC no deixeu de sorprendre’ns amb projectes interessants, propostes que volen contribuir a millorar la qualitat de vida. El soci Luis Ros ens presenta un retrovisor perquè els passatgers dels seients posteriors del cotxe puguin veure si s’acosta un altre vehicle abans d’obrir la porta. Amb Arqteria el soci Sergi Fuster diu que fa arquitectura “que emociona” basant-se en l’eficiència energètica. Amb l’iBook del soci Salva López aprenem com la música pot contribuir a millorar la gestió empresarial, i la sòcia Montserrat Izquierdo ens presenta Fem Feina, una plataforma per facilitar l’intercanvi de serveis entre persones.
Per Maria Mas

LUIS ROS

Revisor de seguretat
trsi.es / tiendaonlinetrsi.es

Perquè hi ha accidents que es poden prevenir
“Abans de sortir del cotxe, mires si ve algú? Com a motorista, a mi, un dia em van obrir la porta d’un cotxe i gairebé hi xoco. El nombre d’accidents d’aquest tipus no para de créixer... El retrovisor de seguretat TRSI es posa a la part interior del vehicle i permet que els passatgers posteriors vegin ràpidament si s’apropa un altre vehicle abans d’obrir la porta. Es pot comprar a través del nostre web i és un producte fàcil d’instal·lar que no requereix cap tipus de manteniment ni d’homologació. Les empreses i entitats que vulguin, també el poden personalitzar per difondre el missatge de responsabilitat corporativa! És important sensibilitzar-nos sobre aquest tema per evitar accidents, danys personals i econòmics.”
Revista RACC - Emprenedors RACC - Núria Morera
Revista RACC - Emprenedors RACC - Núria Morera
Emprendre és... crear, desenvolupar i oferir un servei o producte que generi un benefici als usuaris.

SERGI FUSTER

Arquitectura
arqteria.com

Fem arquitectura que emociona
“Després d’anys d’experiència en el sector vaig sentir la necessitat de crear una filosofia pròpia, una nova manera d’entendre la construcció. Arqteria es un estudi d’arquitectura i enginyeria on treballem per a comunitats de propietaris, locals comercials i el sector industrial. Un tret diferencial? L’eficiència energètica i la reducció de costos juguen un paper essencial en tots els projectes. El nostre objectiu és crear espais còmodes, on el client s’hi pugui sentir bé, sempre des de la responsabilitat. És cert que en algunes ocasions m’han dit que la nostra visió és pròpia d’un altre planeta... però a vegades el camí senzill pot ser el més difícil d’entendre!”.
Revista RACC - Emprenedors RACC - Montserrat Roca
Revista RACC - Emprenedors RACC - Montserrat Roca
Emprendre és... una necessitat vital

SALVA LÓPEZ

Ibook multimèdia
rockynegocios.com

Un ibook escrit sobre els efectes de la musica
“Mentre creava el primer disc en solitari, ‘10 Nudos/Knots/Nusos’, escrivia reflexions i vaig pensar a agrupar-les en un llibre per compartir-les. Així va néixer ‘Perseguint l’excel·lència: l’autèntic valor dels processos’. Més enllà dels resultats finals, voldria reivindicar la importància dels processos, de l’evolució que fem mentre construïm ja sigui un disc, un llibre o el nostre propi projecte professional. Tots podem aprendre de la música, fins i tot en el món de l’empresa hi ha una mirada artística. Cal tenir intuïció, ser creatiu, adaptatiu, innovador, cal saber treballar en equip i delectar els clients. Això és el que fan els músics i per això en comptes de clients tenen fans”.
Revista RACC - Emprenedors RACC - Iago Cavaller
Revista RACC - Emprenedors RACC - Iago Cavaller
Emprendre és... equivocar-se per poder aprendre, madurar, evolucionar i realitzar-se com a persona.

MONTSERRAT IZQUIERDO

Busques feina?
femfeina.cat

Connectem persones que es poden ajudar
“Feia temps que amb una amiga teníem ganes de tirar endavant un projecte que ajudés el màxim nombre de gent possible. Tots coneixem persones amb dificultats per trobar feina i alhora d’altres que necessiten serveis però que, per temps o diners, no troben la manera de resoldre-ho. Al portal Fem Feina unim 'pencaires' amb persones que necessiten qualsevol tipus d’ajuda (classes particulars, cura de persones, encàrrecs diversos, reparacions...). Abans de donar d’alta l’usuari, confirmem el seu currículum i experiència per assegurar la qualitat del servei que ofereix; també en garantim la proximitat i un tracte personal. Per adaptar-nos a la situació actual, cal sumar esforços!”.
Revista RACC - Emprenedors RACC - Jaume Bargalló
Revista RACC - Emprenedors RACC - Jaume Bargalló
Emprendre és... invertir en la teva idea, lluitar per un somni.
Revista RACC - Emprenedors RACC - RACC Bloc #RACCBloc

ETS EMPRENEDOR? EL RACC T’AJUDA!

Si ets soci del RACC i tens un projecte d’emprenedoria, el RACC hi pot donar difusió a través de les revistes, al Blog del RACC i a les xarxes socials. Explica’ns el teu cas a participa@racc.es o a Twitter #EmprenedorsRACC.