Twitter Club RACC Facebook Club RACC
CAT | ESP

RACC AUTOESCOLA

Renault Zoe:
EL PRIMER COTXE D'AUTESCOLA ELÈCTRIC

I abans del 15 de gener!
10% DTE. Matrícula a raccautoescola.cat i tres pràctiques gratis per a socis RACC
Ets aspirant a conductor o tens fills que ho volen ser? El RACC té el primer cotxe elèctric dedicat a la formació viària, el Renault Zoe 100% elèctric, disponible per als alumnes de RACC Autoescoles. Aquesta iniciativa és pionera a Espanya i permetrà als alumnes que escullin aquest cotxe tenir coneixements teòrics i pràctics sobre electromobilitat, a més de contribuir a una reducció de les emissions de gasos contaminants. Però els avantatges de RACC Autoescoles, la xarxa d’autoescoles més gran d’Espanya, no acaben aquí. Te les descobrim, tant si els teus fills t’han demanat apuntar-se a l’autoescola més propera com si volen fer les gestions o resoldre dubtes des de raccautoescola.cat.

SÓC ELÈCTRIC, SÓC DEL RACC

El Renault Zoe és el primer vehicle cent per cent elèctric utilitzat a Espanya com a cotxe d’autoescola. El RACC, en col·laboració amb Renault, la DGT i l’Ajuntament de Barcelona, ja té aquest model a la flota de cotxes de pràctiques per als alumnes i aposta per una mobilitat elèctrica que contribuirà a l’objectiu de “zero contaminació”. Amb aquest vehicle, sense canvi manual i sense emissions, es fomenta una conducció més tranquil·la i fàcil d’aprendre, en què el conductor, per exemple, pot estar més pendent de la via que de la marxa que porta.

LA XARXA D’AUTOESCOLES MÉS gran d’espaNYa

125 autoescoles i 9.000 conductors el 2013

Sabies que tenim la xarxa d’autoescoles més gran d’Espanya? Actualment són 125 centres on anar a aprendre a conduir, i gairebé 9.000 conductors formats el 2013 per treure’s el carnet de cotxe, moto o CAP. També són molts avantatges, no te’ls deixis escapar! Per exemple... treure’t el carnet a un clic.
I és que en una autoescola on-line tu decideixes quan i quant. Si entres a raccautoescola.cat amb el teu usuari i contrasenya personals, podràs estudiar la teòrica i practicar els tests quan i on vulguis. I t’imagines tenir un professor 24 hores? L’aprenent a conductor des de l’autoescola 2.0 del RACC pot enviar els dubtes i tindrà resposta sense haver-se de desplaçar a l’autoescola.

I A MÉS... APROFITA!

10% dte. en totes les matrícules on-line
A raccautoescola.cat i fins al
15 de gener de 2015
3 pràctiques gratis en la matriculació.
Abans del 15 de gener del 2015.
Informa-te’n al 902 307 307

RACC BLOC

UN SEGLE D’EXÀMENS DE CONDUIR. TE’N RECORDES, DEL TEU?

Carnet “a la primera”, pujar una, dues... o fins a tres vegades! Tothom recorda quant va tardar, la ciutat on es va examinar o el pitjor error a l’examen. Però no som els primers. Els exàmens de conduir ja tenen un segle al nostre país, i la història de la formació de conductors també és un petit repàs a la història dels reglaments de conduir a Espanya.
T’ho expliquem al #RACCBloc