AJUDEM ELS
#EmprenedorsRACC

Explica’ns el teu projecte i comparteix-lo amb els socis RACC
#EmprenedorsRACC és una nova aposta per ajudar els socis emprenedors a donar a conèixer què fan. Tens una iniciativa emprenedora? Explica’ns-la escrivint a revista@racc.es i nosaltres la difondrem des dels nostres mitjans i canals: la Revista RACC, RACC Magazine, el Blog RACC i els perfils @ClubRACC a les xarxes.
Per Susanna Ginesta

Comparteix!

L’any 2013 es van crear 93.781 empreses a l’Estat, un 5,65% més que l’any anterior, segons el radar empresarial d’Axesor. Les comunitats autònomes de Madrid, Catalunya, Andalusia i València són les capdavanteres en la creació de nous negocis. Ha estat el primer any de creixement des del 2008 però les empreses s’han creat amb menys capital.

Vols trobar sinergies i entrar en contacte amb altres emprenedors? Estem al teu servei perquè tu, soci emprenedor, expliquis el teu projecte a la resta de socis RACC. T’ajudem a difondre’l des dels nostres mitjans de comunicació.
Ells ja ho han fet
#EmprenedorsRACC que ens han explicat els seus projectes
Berta Vicente
fotografia de retrats
Manel Sarasa (Wineissossial)
tast personal de vins
Gemma Grau (Som les Dues Barcelona)
fulards de qualitat
Eva Pinel (NiceTales)
contes infantils per a iPad

A Revista RACC

La revista impresa que arriba cada tres mesos a casa els socis. Seguretat, motor, viatges i serveis exclusius al soci. Una publicació de 400.000 exemplars i amb una secció especial on entrevistem #EmprenedorsRACC. Vols ser un d’ells?

A RACC Magazine

La revista digital del RACC. Gratuïta, mensual i multiplataforma (PC, mòbil i tauleta). Seguretat, motor, viatges, serveis del Club i #EmprenedorsRACC com tu. Amb vídeos, fotografies i els enllaços per compartir als canals 2.0.

A Blog RACC

Per estar al dia sobre seguretat, motor, viatges i consells quotidians. També estalvi, tendències tecnològiques, curiositats de motor... i altres #EmprenedorsRACC com tu! No te’ls perdis i dóna a conèixer el teu projecte.

A @ClubRACC

L’actualitat i consells RACC al Twitter i Facebook del Club. Segueix la pista #EmprenedorsRACC a dos canals que sumen 27.000 seguidors. Des dels nostres canals 2.0 també anunciarem el teu projecte i el podràs compartir. Ens segueixes? Participa!
I aquest mes a la Revista RACC de paper els #EmprenedorsRACC són...
Fes clic i descobreix què fan!
Edu Quindós
Guillermina Rosés
Fina Rexach
Andreu Brunat
L’agenda de l’emprenedor
Pròximes convocatòries, t’interessa!
Emprendre suposa una intenció de voler fer alguna cosa, de pensament, transcriure aquesta idea en un projecte i fer un pla d’empresa... després convertir el pla de negoci en accions concretes. Hi ha moltes convocatòries, entitats i iniciatives per ajudar en aquests passos.
Nous emprenedors
Terrassa
lacecot.org
Innovation Day 2014
Madrid
softwareag.com
Womenalia StartUp Day 2014
Barcelona
womenalia.com
Finançament per a una startup
Madrid
camaramadrid.es