JOANA
VILAPUIG
POLSERES
VERMELLES:
SER JOVE EN
UNA SÈRIE D’ÈXIT
Per Magda Farré,
fotos de Jose Irún
VA COMENÇAR AL TEATRE, RODANT LA PEL·LÍCULA HEROIS (2010) VA DESCOBRIR QUE VOLIA SER ACTRIU I DESPRÉS HA TRIOMFAT A LA TELEVISIÓ COM A PROTAGONISTADE POLSERES VERMELLES, LA SÈRIE DE MÉS ÈXIT PRODUÏDA PER TV3.
MÉS INTERNET QUE TV
M’agrada perdre’m navegant per Internet... ara un vídeo, ara una web, buscar informació de pel·lis que he vist i coses que m’han agradat. Per exemple making ofs.
VULL SER ACTRIU
No et lleves un dia i dius “vull ser actriu”, et va agradant mica en mica. El rodatge d’Herois i la sort de participar a Polseres Vermelles van ser elements definitius.
POLSERES, PREMI ONDAS 2013
No les teníem totes: una sèrie de joves malalts en un hospital... I recollir allà el premi va ser espectacular. Vam veure que la sèrie tindria molt èxit.
ACTRIU, NO FAMOSA
Per arribar a ser actor de cine o de teatre has de desitjar-ho amb totes les forces i lluitar. A més, tenir clar que vols ser actriu, no famosa; que vols treballar. I tenir molta paciència...
POLSERES VERMELLES
De l’hospital a tot el món

UN GRUP DE SIS JOVES AMB UNA POLSERA VERMELLA COM A SÍMBOL D’AMISTAT... JUNTS HAVIEN DE SUPERAR ELS PITJORS MOMENTS.

L’èxit de la sèrie dirigida per Pau Freixas va sorprendre tot l’equip. La Joana recorda el Premi Ondas 2013 com un moment inoblidable: “comprovar que un argument sobre malalties havia triomfat va ser el millor premi”. Steven Spielberg ja ha comprat els drets per emetre Polseres als EUA.

Malaltia complexa
“Interpretant la Cristina vaig aprendre que l’anorèxia és una malaltia complexa. A vegades, les noies ens obsessionem pel pes i, al final, hi ha una línia molt fina que no s’hauria de traspassar.”

Històries d’hospital
“Recordaré la sèrie tota la vida. Està molt bé que les històries amb valors com l’amistat, la superació o l’amor hagin tingut tant èxit. I, a més, dins un escenari tan poc divertit com un hospital!”

Cinc nois i una noia
“Al principi em feia cosa interpretar amb un grup de cinc nois, i a més vivint mesos junts per gravar. Però després l’experiència va ser espectacular. Som com germans! Vaig aprendre a ser com ells: pràctica i directa.”
JOVE SENSE POR DE L’ÈXIT
“En una sèrie de tanta audiència has de tocar de peus a terra. Jo vaig tenir sort de viure un èxit compartit amb tots els protagonistes, fins i tot amb la meva germana! Sóc dues persones diferents: quan actuo i quan no”.

VOLS CONÈIXER MÉS DE LA JOANA VILAPUIG?
Joana Vilapuig Video
JOVE SENSE POR DE L’ÈXIT
“En una sèrie de tanta audiència has de tocar de peus a terra. Jo vaig tenir sort de viure un èxit compartit amb tots els protagonistes, fins i tot amb la meva germana! Sóc dues persones diferents: quan actuo i quan no”.

VOLS CONÈIXER MÉS DE LA JOANA VILAPUIG?
VÍDEO
ENTREVISTA
“No m’agradaria ser jove en una altra època, ni que em demanessin la mà com a Olor de Colònia (2013). Ser actriu seria molt complicat!”
“Els fans poden ser igual de bons o de dolents a les xarxes socials que al carrer. A Internet tot és massiu i molt ràpid... has d’estar pendent.”
“Sóc actriu perquè m’encanta posar-me a la pell d’altres personatges. És una manera de poder tenir moltes vides.”
“El árbol de la vida, Big Fish, La vida de Adèle... hi ha moltes pel·lis que m’han impactat. Una actriu? M’encanta la Nora Navas.”
A TOT ARREU AMB LA BICI
“SEMPRE EM MOC EN BICICLETA PER SABADELL, LA CIUTAT ON VISC. NO SABIA QUE EL RACC EM POT AJUDAR AMBLA BICICLETA. ESTÀ MOLT BÉ!”
I TU, ET MOUS EN BICI?
#BlogRACC
Et diem el que has de tenir en compte i t’ajudem a escollir. Trobaràs nou tipus de bicicleta, amb els avantatges i els inconvenients que tenen per ser utilitzades a la ciutat.