EMPRENEDORS RACC
ENS EXPLIQUEN ELS
SEUS PROJECTES
Aquests socis RACC han respost a la crida de RACC Magazine i ens presenten els seus projectes d’emprenedoria: Iñigo Muñoz ha creat una plataforma de finançament, Sergi Cabo un sistema de control horari, Àngels Secanella una fàbrica de tortillas mexicanes i Guillem Capellades una cera per a esquís 100% natural.
El RACC dóna suport als #EmprenedorsRACC, oferint-los la difusió dels seus projectes i també serveis a la seva mida, com les noves assegurances per a autònoms.I si vols donar a conèixer el teu projecte, escriu-nos a participa@racc.es!
Susana Ginesta
FINANÇAR EMPRESES AMB INVERSORS INTERNACIONALS
Iñigo Muñoz i Eugenio Corell
“Vam començar el 2012 com a plataforma generalista de recompenses i després de la compra per part d’un grup holandès, hem passat a ser una plataforma d’equity crowdfunding. És a dir, financem empreses a canvi que aquestes ofereixin una participació en les seves accions i repartició de dividends en cas de beneficis. És un sistema alternatiu de finançament de projectes. Intentem oferir el màxim de projectes de sectors diversos. El nostre principal avantatge és que tenim accés a una cartera internacional d’inversors.”
Emprendre és...
Fer allò en què creus amb totes les ganes i il·lusió que puguis.
Mynbest Crowfounding
mynbest.com
FITXAR DES DEL MÒBIL
Sergi Cabo i Anna Fernández
“Juntament amb la també sòcia RACC Anna Fernández portem l’empresa d’informàtica Winworld. D’una necessitat no coberta que tenien els nostres clients, especialment pimes, vam idear Intratime, un sistema per controlar el temps invertit pel personal i assignar les tasques d’una empresa. Els treballadors poden fitxar entrades i sortides des del mòbil i també assignar-les a un projecte o tasca (versió pro). A més tota la informació es geolocalitza i es pot visualitzar en un mapa i fer-ne informes. L’estem adaptant com a marca blanca a les empreses que ens ho demanen.”
Emprendre és...
Un acte natural que el basem en buscar la millor solució per als nostres clients.
Winworld / Intratime
intratime.net
TORTILLAS MEXICANES APTES PER A CELÍACS
Àngels Secanella i Ramon Andara
“En quedar-nos a l’atur alhora i com que en Ramón és d’Hondures, vam pensar de fer tortillas de blat de moro per vendre als supermercats, com havíem vist als EUA. Fa deu anys vam crear l’empresa i hem donat a conèixer el producte, que hem certificat com a apte per a celíacs a Espanya (segell Face). Ara ja exportem a diversos països europeus. La nostra tortilla, a més de natural i sense al·lèrgens ni lactosa, és molt bona; es manté a temperatura ambient quatre mesos. A l’empresa, a més, conciliem vida laboral i familiar fent horari de vuit a cinc.”
Emprendre és...
Una altra manera de viure, amb un nivell de risc més alt però alhora amb il·lusió perquè és una creació pròpia.
tortillasnagual.com
DEL DISSENY GRÀFIC A LA CERA PER A ESQUÍS
Guillem Capellades
“Un dissenyador gràfic amb anys d’experiència, va decidir tirar endavant un projecte professional molt diferent: una cera per a esquís que s’apliqués en fred i a més que fos 100% natural, amb ingredients que no perjudiquin el medi ambient. Així va néixer la cera per a esquís NZero...”
Emprendre és...
Una aventura molt emocionant que m’ha fet estar permanent- ment obert a explicar la meva idea.
nzerowax.com
No et perdis el seu projecte al
#BlogRACC!
ASSEGURANÇA
RACC PER A AUTÒNOMS


El RACC arriba allà on et calgui. Per això ha creat les noves assegurances per a autònoms. Què t’ofereix?
Assessorament personalitzat i sense compromís, la comoditat de la fórmula flexible perquè escullis les assegurances que necessitis i quotes amb preus exclusius per als socis.