EL + VIST
a les xarxes socials del RACC
Estalvi amb la calefacció del cotxe, diferents maneres d’aparcar el cotxe, full de rescat per salvar vides i socis molt populars. Aquests són alguns dels temes més compartits a les xarxes socials del RACC. No te’ls perdis! I a l’Oficina Virtual RACC, el canal d’atenció al soci a les xarxes socials, a partir d’ara, també avantatges i ofertes exclusives amb el carnet RACC, a més dels descomptes RACC Master.
Blog.racc.cat
DIGUE’M COM
APARQUES
I ET DIRÉ COM ETS
Sabies que la manera d’aparcar pot revelar trets de la teva personalitat? Al costat d’una columna, entre cotxe i cotxe, en una plaça soli tària... No cal dir-ho: si aparques el cotxe perfectament alineat i centrat entre les marques que delimiten la plaça, ets perfeccionista i et sents còmode seguint les normes establertes.
Blog.racc.cat
LA CALEFACCIÓ DEL
COTXE CONSUMEIX
COMBUSTIBLE?
Cau el tòpic: no. El sistema aprofita la calor que es desprèn del mateix funcionament del motor per a escalfar-lo. Tot i així, els consells sobre com fer servir la calefacció al cotxe s’han compartit molt entre els seguidors del Blog RACC. Perquè, qui no vol màxim confort i eficiència al cotxe?
Youtube.com/ClubRACC
FULL DE RESCAT:
COM SALVAR VIDES
Fins el 63% de tots els problemes que es poden trobar els equips de rescat es podrien reduir si els vehicles incorporessin el full de rescat: un document que dóna tota la informació tècnica als equips d’emergència sobre l’esquelet tècnic del vehicle. Entra en aquest vídeo i fixa’t com es practica un rescat ràpid i segur.
magazine.racc.cat
ENTREVISTA A UNA JOVE ACTRIU D’ÈXIT
La jove actriu i sòcia RACC Joana Vilapuig, protagonista de Polseres Vermelles, té gairebé 63.000 seguidors al Twitter (@JoanaV4)! El dia de l’entrevista per a RACC Magazine va penjar una foto del shooting i va ser un regal pels seus fans.
facebook/RACCOficinaVirtual — twitter.com/RACCoficina
COMPARTIM CONTINGUT
A LES XARXES
Si t’apassiona el món de motor, viatges, l’esport. Si vols conèixer més sobre pilots o socis emprenedors, també notícies o consells pràctics... compartim tots aquests continguts i conversem amb tots els que us animeu a deixar la vostra opinió.
facebook/RACCOficinaVirtual — twitter.com/RACCoficina
RACC OFICINA VIRTUAL:
T’ATENEM ONLINE
Cap a la meitat del 2013 es posava en marxa l’Oficina Virtual RACC (Facebook i Twitter), un nou canal d’atenció al soci a les xarxes socials. L’èxit no es va fer esperar, i els usuaris han trobat resposta ràpida, completa i eficient!

Saps com et podem ajudar? Si necessites una assistència, realitzar una gestió sobre la teva assegurança, preguntar per un servei RACC o informar-te sobre qualsevol dels nostres productes.