SER SOCI DEL RACC
TÉ MOLTS MÉS AVANTATGES DELS QUE T'IMAGINES
Amb el teu carnet de soci RACC i la targeta de crèdit gratuïta RACC Masterdisfruta d’aquests descomptes i promocions durant el mes de abril. APROFITA-HO!
ASSEGURANCES AUTO
TINGUIS L’ASSEGURANÇA D’AUTO QUE TINGUIS, EN MILLOREM EL PREU
Encara no tens la teva assegurança d’auto amb nosaltres? Porta l’assegurança del teu cotxe al RACC i, pel fet de ser soci, te’n millorem el preu.
ASSEGURANCES LLAR
AMB L’ASSEGURANÇA LLAR RACC ET REGALEM UNA VAIXELLA!
Contracta l’assegurança de la llar amb el RACC abans del 30 abril i emporta’t una vaixella Martín Berasategui de regal. I amb l’assegurança per a la segona residència, un joc de ganivets ceràmics Martín Berasategui també de regal.
TELEFONIA MÒBIL
3 GB D’INTERNET I TRUCADES IL·LIMITADES
Treu el màxim partit del teu smartphone amb la nova tarifa plana T25 del RACC: 3 GB d’Internet mòbil i trucades il·limitades per només 24,90 €/mes (IVA no inclòs) i sense compromís de permanència..
DESCOMPTES OCI
15% DTE. EXCLUSIU AL FESTIVAL CRUÏLLA BARCELONA
Amant de la música? No et perdis el Festival Cruïlla Barcelona els dies 11 i 12 de juliol al Parc del Fòrum! Si ets soci RACC tens un descompte exclusiu del 15% en l’abonament. Entra a cruillabarcelona.com/racc, introdueix el codi CRUILLARACC i aconsegueix el teu abonament amb descompte. Foto: Xavier Torrent
RACC MASTER
LA TARGETA DE L’ESTALVI
DESCOMPTE
DESCOMPTE
DESCOMPTE
DESCOMPTE
ACUMULA PUNTS RACC
I ACONSEGUEIX AQUESTS FANTÀSTICS REGALS!
JOC DE DUES TASSES
660 Punts RACC
DISC DUR EXTERN 500 GB
TOSHIBA
5.200 punts RACC
TOVALLOLA DE MICROFIBRA
515 punts RACC
PINTURES CREATIVES
DIVERMAGIC
625 punts RACC