T’INTERESSA!
ELS MILLORS DESCOMPTES EXCLUSIUS RACC DEL MES
Amb el teu carnet de soci RACC i la targeta de crèdit gratuïta RACC Master disfruta d’aquests descomptes i promocions durant el mes de maig. Que no se’t escapin!
ASSEGURANCES
FINS A UN 20% DE DTE AMB L’ASSEGURANÇA D’AUTO I MOTO
Ja tens la pòlissa d'auto amb RACC Assegurances? Gaudeix també de fins a un 20% de descompte en l'assegurança de la teva moto! Amb garanties molt àmplies i cobertures flexibles que et permeten personalitzar la teva pòlissa de moto.
ASSISTÈNCIA EN BICI
PROTEGEIX ELS TEUS FILLS AMB LA BICI!
Accidents, problemes amb els frens, les llums, cadenes, rodes, …són comuns anant en bici. Fes soci al teu fill per només 26,10 €/any i tindrà la millor assistència RACC també en 2 rodes. Informa-te'n aquí.
TELEFONIA MÒBIL
ESTRENA SMARTPHONE I PAGA’L CÒMODAMENT A TERMINIS
Escull l’smartphone que més t’agradi i emporta-te’l amb qualsevol de les nostres tarifes. Podràs pagar-lo a més a més amb la teva factura. Sense despeses financeres i en 24 còmodes terminis.
DESCOMPTES OCI
15% DE DESCOMPTE AL FESTIVAL CRUÏLLA BARCELONA!
El Festival Cruïlla Barcelona torna al Parc del Fòrum els propers 11 i 12 de juliol, i els socis RACC aquest any gaudiran d’un 15% de descompte exclusiu en l’abonament. T’interessa? Entra a cruillabarcelona.com/racc i comença a gaudir de la millor música al millor preu!
RACC MASTER
LA TARGETA DE L’ESTALVI
DESCOMPTE
DESCOMPTE
DESCOMPTE
ACUMULA PUNTS RACC
I ACONSEGUEIX AQUESTS FANTÀSTICS REGALS!
SAFATA CERÀMICA DE FORN
1.295 Punts RACC
SMARTBOX GRÀCIES
1.700 Punts RACC
VAL DE 2 HORES PÀRKING
415 Punts RACC
BLOCS DE 120
PECES MINILAND
1.850 Punts RACC