Twitter Club RACC Facebook Club RACC
CAT | ESP
APROFITA ELS AVANTATGES
D’AQUEST MES!
UN ESTIU PLE DE DESCOMPTES EXCLUSIUS RACC
Gaudeix de les vacances amb el teu carnet de soci i la targeta de crèdit gratuïta RACC Master, una targeta de crèdit gratuïta amb centenars de descomptes a més de 6.000 establiments.
CARNET RACC
FES SOCIS ELS TEUS FAMILIARS, DE FORMA ONLINE I GRATIS
Comparteix els avantatges de formar part del RACC amb la teva parella i els teus fills menors de 18 anys, per 0 €! Tindran assistència personal i sanitària en tots els seus viatges, encara que no viatgin amb tu. També protecció les 24 h, els 365 dies de l’any, i avantatges i descomptes especialment pensats per a ells.
DESCOMPTES OCI
EL FESTIVAL CRUÏLLA BARCELONA, EN FAMÍLIA I PER NOMÉS 40 €
Ja estàs a punt? El Festival Cruïlla Barcelona torna els dies 11 i 12 de juliol al Parc del Fòrum! Aquest any amb una jornada especial (13 de juliol) per gaudir en família i a un preu molt especial per als socis RACC: entrades per a dos adults i dos nens per al concert especial de ZAZ i Blaumut per només 40 €! I a més, 15% dte. en l'abonament i entrades de dia del festival. Entra a www.cruillabarcelona.com/racc
ASSEGURANCES
L’ASSEGURANÇA DE MOTO AMB TOT INCLÒS PER NOMÉS 125 €
Per fi, una pòlissa de moto amb cobertura de robatori... i sense franquícia! Amb la millor assistència urbana i el millor preu, inclou cobertura de robatori sense franquícia per a qualsevol moto i cobertura per fars i òptiques. Amb un 20% de descompte si tens el teu cotxe assegurat al RACC
Oferta exclusiva només on line i fins al 31 de juliol.
RACC JUNIOR
AQUEST ESTIU NO TE LA JUGUIS, FES RACC JUNIOR EL TEU FILL DES DE 0 €!
Si viatgeu en família i el teu petit es posa malalt, o l’han d'hospitalitzar… amb el RACC, a banda de tenir les despeses mèdiques cobertes i un metge a domicili, també disposaràs del servei gratuït de consultes pediàtriques per a tots els dubtes que tinguis. Aquest estiu, fes-lo RACC Junior des de 0 € l'any i gaudiu de les vostres vacances!
RACC MASTER
LA TARGETA DE L’ESTALVI
DESCOMPTE
DESCOMPTE
DESCOMPTE
DESCOMPTE
ACUMULA PUNTS RACC
I ACONSEGUEIX AQUESTS FANTÀSTICS REGALS!
ARRACADES MAJORICA
1.650 Punts RACC
JOC DE 4 MINIMOTLLES DE SILICONA
435 Punts RACC
NETEJADOR A VAPOR KÄRCHER
5.680 Punts RACC
KIT REPARA BICICLETES AMB LLUM DAVANTER
935 Punts RACC