DIA DEL SOCI RACC A
PORTAVENTURA!
I MÉS DESCOMPTES EXCLUSIUS RACC PER A AQUEST MES
L’estiu arriba amb el Dia del Soci RACC a PortAventura el 29 de juny (entra al Parc per només 18 €!) i més avantatges exclusius per a tu. Amb el carnet de soci RACC i la targeta de crèdit gratuïta RACC Master gaudeix dels millors descomptes i promocions durant el mes de juny.
CARNET RACC
DIA DEL SOCI RACC A PORTAVENTURA
Vine amb la família i els amics a PortAventura i entra per només 18 €! Compra anticipada (fins al 28 de juny) i només a racc.cat . Gaudeix a un preu exclusiu d’un dels parcs d’atraccions més emblemàtics d’Europa, i descobreix la nova atracció aquàtica Angkor, amb un recorregut espectacular de 10’ per la selva asiàtica. Entra a www.racc.cat/diasoci
DESCOMPTES OCI
15% DE DESCOMPTE EN L'ABONAMENT I ENTRADA DE DIA AL FESTIVAL CRUÏLLA BARCELONA!
Ja tens a punt l’agenda de festivals d’estiu? Apunta’t el Festival Cruïlla Barcelona, al Parc del Fòrum, els propers 11 i 12 de juliol. Amb un 15% de descompte exclusiu per als socis RACC en entrada de dia i l'abonament vigent. Entra a www.racc.cat/descompte/festival-cruilla
ASSEGURANCES
AMB MOTO, LA MILLOR ASSISTÈNCIA I DESCOMPTES EXCLUSIUS
L’assegurança de la moto amb tot inclòs per només 125€! Aprofita la pòlissa de moto amb RACC Assegurances: la millor assistència urbana i trasllat al taller si és necessari, cobertura de robatori sense franquícia, i fars òptics.
ASSISTÈNCIA DE COTXE, BICI I MOTO
EL TEU FILL COMENÇA A CONDUIR COTXE? FES-LO DRIVER!
Cotxe, estiu i els teus fills. Perquè sabem que vols el millor per a ells, amb el carnet Driver serà com si estiguessis al seu costat les 24 hores. Perquè encara que vagi en el cotxe dels altres, ell sempre estarà cobert. Fes-lo Driver aquest estiu i estigues tranquil!
RACC MASTER
LA TARGETA DE L’ESTALVI
DESCOMPTE
DESCOMPTE
DESCOMPTE
DESCOMPTE
ACUMULA PUNTS RACC
I ACONSEGUEIX AQUESTS FANTÀSTICS REGALS!
PLANXA DE VAPOR TAURUS
1.600 Punts RACC
TARGETA BENZINA SOLRED 10 EUROS
910 Punts RACC
MEMÒRIA USB DE 16 GB
1.045 Punts RACC
MARC PER A 4 FOTOS
965 Punts RACC