FESTIVAL CRUÏLLA BARCELONA
EN LA DIFERÈNCIA ESTÀ EL GUST
El Cruïlla, que enguany se celebra els dies 11, 12 i 13 de juliol al parc del Fòrum de Barcelona, segueix fidel a la fórmula que conjuga diversitat i qualitat. La vuitena edició manté la capacitat per aplegar artistes aparentment distanciats. Un full de ruta on les emocions no entenen d’estils, procedències o idiomes.

EL RACC, AMB LA SEGURETAT DELS GRANS ESDEVENIMENTS
A part de l’aposta per la cultura a sobre l’escenari, el RACC vetllarà per la seguretat mèdica del Festival Cruïlla Barcelona 2014. El Servei Mèdic RACC assistirà al Cruïlla, cita que l’any passat va mobilitzar més de 30.000 assistents al parc del Fòrum de Barcelona, amb dispositius i professionals mèdics especialitzats perquè aquesta cita per als amants de la música sigui un èxit sense incidents. D’aquesta manera, el Club aposta una vegada més per ajudar les persones més enllà de l’asfalt. Perquè sense riscos es gaudeix el doble, també davant l’escenari.

DE FESTIVAL AMB LA FAMILIA!
Isabelle Geffroy, més coneguda com a Zaz, és la nova abanderada de la cançó francesa i arriba al Cruïlla Barcelona en exclusiva actuació al nostre país. Per què no la descobreixes en família? El Cruïlla ha preparat per al diumenge 13 de juliol una jornada de festival familiar amb Zaz, compartint cartell el mateix dia amb els catalans Blaumut i diverses sorpreses perquè els més petits de casa gaudeixin de la música i el lleure. Amb una proposta tan temptadora, els socis del RACC tindran preus especials per a entrades familiars per a aquesta jornada. 2 entrades per a adults + 2 entrades per a menors de 18 anys, per només 40 €QUÈ T’ESPERA AL CRUÏLLA?
CAP ROIG FESTIVAL
GLAMOUR I CAPS DE CARTELL A LA COSTA BRAVA
Del 4 de juliol al 15 d’agost, l’imponent paisatge de la costa empordanesa serà testimoni d’un autèntic elenc d’estrelles nacionals i internacionals. Es desplega la catifa vermella en un castell carregat d’història del matrimoni Woevodski, coneguts aleshores pels ‘russos’. Arribaven de l’exili a principis del segle passat, buscaven el paradís.
El van trobar a la Costa Brava. Fantasmes i enigmes del passat que durant uns quants dies deixen pas a la màgia de la música en viu.

PER ALS MÉS PETITS!
Festivals de llarga trajectòria com el Cap Roig, que han abraçat ja diverses generacions, darrerament han incorporat continguts adreçats a tota la família. Després de l’èxit rotund que va recollir l’any passat l’estrena de Super3, els més menuts no podien quedar al marge. L’organització ha programat per segon any consecutiu el Cap Roig Mini, una agenda infantil amb tres dates de Super 3, el Musical, espectacle produït per Dagoll Dagom, i les aventures del ratolí periodista Gerónimo Stilton en concert, que traslladarà el seu encant als Jardins de Cap Roig.

QUÈ T’ESPERA A CAP ROIG?
GREC FESTIVAL DE BARCELONA
38 EDICIONS DE TEATRE I MÚSICA DE QUALITAT
En els primers batecs d’una incipient democràcia, l’Assemblea d’Actors i Directors donava vida a l’abandonat amfiteatre Grec de Montjuïc, construït l’any 1929 en motiu de l’Exposició Universal de Barcelona. En menys de cinc setmanes ja tenien enllestida la primera edició del festival. Enguany se celebren 38 anys d’una trajectòria fonamentada en el compromís i la qualitat. En aquestes coordenades encaixa perfectament el Grec Festival de Barcelona, que desplegarà el seu arsenal de teatre, música i dansa en diferents escenaris de la ciutat durant tot el mes de juliol. Un tresor a disposició dels amants del teatre i la música.

FESTIVAL MINI GREC
L’organització continua apostant pel Mini Grec, que escampa festes i obres de teatre infantils per escenaris de Barcelona com ara el Teatre Lliure de Montjuïc i el Mercat de les Flors, entre molts d’altres. L’agenda Mini Grec acull, a part de la festa inaugural, L’ombra de Pinotxo, de Néstor Navarro i Carolina Llacher; Piu-piu, de Fes-t’ho com Vulguis i Tutatis; Tripula, de Farrés Brother i Cia.; Patatu, d’Àngels Bassas i Cia., Únics Produccions; Dot, de Maduixa Teatre, i Punch & Judy in Afghanistan, de Stuffed Puppet Theatre.

QUÈ T’ESPERA AL GREC?
DISCS D´AQUEST ESTIU
No esperis a sentir els millors temes davant l’escenari. RACC Magazine et presenta les novetats discogràfiques més recents d’algunes de les bandes que integren els cartells del Cruïlla, el Cap Roig i el Grec.