Suïssa és el país de les muntanyes. Diferents serralades perfilen l’esplendor del paisatge, com el massís del Jura, que va donar nom al període juràssic, i els imponents Alps, que ocupen gran part del país amb cims que superen els 4.000 metres d’altitud, separats per amples i profundes valls. Les neus, algunes perpètues, alimenten grans llacs que embelleixen el paisatge i rius que llisquen fins al Mediterrani o el Mar del Nord.

Et proposem set rutes panoràmiques per descobrir els encants d’aquest petit gran país, una joia natural al cor d’Europa. Aquest estiu, t’espera un espectable natural. A les regions del llac Léman, Friburg, Valais, Interlaken, Lucerna, Basilea i Zuric.
FRIBURG
LA JOIA MEDIEVAL
La regió de Friburg té una gran diversitat de paisatges i climes. Travessada de sud a nord pel riu Sarine, ofereix l’encís dels seus prats, dels seus pobles medievals i de les seves delícies gastronòmiques.
INTERLAKEN
PATRIMONI DE LA HUMANITAT
Tothom hauria de fer una visita, com a mínim un cop a la vida, al conjunt Jungfrau-Aletsch-Bietschhorn, declarat patrimoni de la humanitat per la Unesco.
LUCERNA
COR HELVÈTIC
Al centre de Suïssa, ofereix el bo i millor del present i del passat. Posseeix un bonic centre històric, amb el seu famós pont de fusta medieval, però, al mateix temps, és una ciutat de festivals presentats en un futurista centre de cultures i congressos.
BASILEA
AMB VISTES A LA CULTURA
Oberta al nord gràcies al Rin, Basilea és una cruïlla de cultures i idiomes, a més de ser la tercera ciutat més important de suïssa i una de les grans capitals de l’art de l’Europa central.
ZURIC
CIUTAT DEL BENESTAR
Els romans, l’any 15 a.C., van escollir aquest idíl·lic emplaçament per assentar-s’hi. Avui la ciutat ofereix una harmoniosa combinació de naturalesa i relax que val la pena descobrir a través de deliciosos passejos i de les seves vistes precioses.
SUÏSSA
20 PANORÀMIQUES IMPRESCINDIBLES
Descobreix els encants d’aquest petit gran país des de funiculars descoberts i telefèrics fins als cims més alts del país, accés entre muntanyes de vertigen o cascades més grans d’Europa, entre altres atraccions naturals.